Mini Pizza Tante Fanny

Recept: Mini pizza

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
4 / 5
1 Bewertung
  • ca. 10 min.
  • 200° C
  • 190° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

  • 2 paken Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g met potje saus 200 g
  • Voor kaas- basilicumpesto-mini pizza:

    • Basilicumpesto (groene pesto)
    • pizzakaas
    • geroosterde pijnboompitten
    • Voor garnalen mini pizza:

      • Mangochutney
      • Garnalen
      • Citroensap en zout
      • Spinazie-mini pizza:

        • Sjalotjes of 1 kleine ui, klein gehakt, kort fruiten en vermengen met:
        • Bladspinazie (direct klaar)
        • zout en peper
        • Gorgonzola of schapenkaas naar eigen smaak bestrooien

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 200° C.

  2. Stap 2

    Haal het pizzadeeg uit de koelkast en rol het af op het meegeleverde bakpapier.

  3. Stap 3

    Steek voor de minipizza het deeg uit met een vorm of glas en beleg naar eigen smaak.

Tip

Tip: rol de deegresten met een snufje meel samen. Stans daaruit hartjes als tafeldecoratie of kneedt kleine pizzabroodjes. Leuk als voorafje! Bestrijk ze met een mengsel van olijfolie en knoflook

Varianten: deegresten in stroken snijden, met olijfolie-knoflookmengsel bestrijken, kort bakken – heerlijk om te knabbelen!

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.