flammkuchensnacks met salami en geroosterde paprika-0624

Recept: Flammkuchensnacks met salami en geroosterde paprika

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen

Een fijn weekend vieren met familie en vrienden pak je vanaf nu anders aan. Je zet de Napoleon gasbarbecue aan en maakt deze fantastische flammkuchensnacks met salami en geroosterde paprika. Gegarandeerd een succes!

  • ca. 20 min.
  • 220° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten voor flammkuchensnacks bij de borrel met vrienden of familie:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de barbecue met een pizzasteen voor op 220° C en verwerk het deeg rechtstreeks uit de koelkast.

  2. Stap 2

    Rol het deeg met het meegerolde bakpapier uit. Verdeel de salami, paprika & 150 g van de kaas erover.

  3. Stap 3

    Rol het flammkuchendeeg vanaf de lange zijde op naar boven. Snijd het deeg in plakjes van 2 – 3 cm breed. Verdeel ze, met de platte kant naar boven, over het bakpapier en bestrooi ze met de resterende kaas.

  4. Stap 4

    Schuif de snacks met het bakpapier op de pizzasteen en sluit het deksel. Bak de snacks in 15 – 20 minuten goudbruin af.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.