BBQ bijgerechten

Bij een lekkere BBQ met vrienden en familie horen natuurlijk ook de lekkerste bijgerechten. Je kiest dan natuurlijk voor salades en smeersels voor op brood, maar wist je dat verschillende broodsoorten ook heerlijk zijn als bijgerecht bij de BBQ? Kies voor traditionele bijgerechten bij de BBQ zoals stokbrood, maar in kleine stukjes zijn ook quiches, pizza’s en flammküchen heerlijk als bijgerecht. Verras je vrienden en familie dus met deze originele gerechten voor bij de barbecue! Ze zijn ook nog eens zeer eenvoudig te maken.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Maak je BBQ bijgerechten eenvoudig zelf met onze eenvoudige recepten

Wanneer je een barbecue organiseert vrienden of familie, wil je originele bijgerechten serveren. Maar wat moet je je gasten dan voorschotelen? Kies voor de lekkere bijgerechten voor bij de BBQ die je bij Tante Fanny vindt! Op onze receptenpagina vind je de lekkerste plaattaartenflammküchen en deeghapjes zoals een krokante pizzastengel. Welke eenvoudige maar originele bijgerechten serveer jij bij een zomerse barbecue?

Gratis receptenboekjes

Pizza chicken bbq

BBQ

Serveer in een mum van tijd de lekkerste hapjes

Dankzij de filmpjes die je bij ieder recept vindt, lukt het je zeker om de bijgerechten en andere recepten voor bij de BBQ zelf thuis te maken. Geniet dus ook van de lekkerste hartige taartjes, broodjes en snacks voor bij de barbecue. Heb je meer informatie nodig? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Hierin vindt je handige tips voor tijdens het bakken, nog meer lekkere recepten voor bijgerechten voor tijdens de BBQ, aantrekkelijke acties en de laatste nieuwtjes over onze producten. Word jij ook familie van Tante Fanny?

Andere bezoekers bekeken

bbq hapjes | bbq ideeen | bbq pizza