Flammkuchen BBQ

Flammkuchen is een heerlijk knapperige variant op pizza, die afkomstig is uit Duitsland. Het deeg is anders dan bij pizzadeeg, knapperig en extra dun. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om je flammkuchen te beleggen. Hierdoor is flammkuchen een ideaal bijgerecht voor bij de BBQ. Er is zo namelijk voor ieder wat wils.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Kies uit de verschillende recepten voor flammkuchen die je bij de BBQ kunt serveren

Bij de recepten van Tante Fanny vind je ook allerlei recepten voor flammkuchen. Deze kun je bij de barbecue serveren, door hem in stukken te snijden. Iedereen kan onze heerlijke recepten maken. Niet alleen omdat de recepten duidelijk uitgelegd worden, maar ook doordat ze worden ondersteund met filmpjes, waarin alles duidelijk wordt voorgedaan. Zo heb je eenvoudig een lekkere flammkuchen of een heerlijk ander deeggerecht voor tijdens je BBQ.

Gratis receptenboekjes

Recept: flammkuchen met pastinaak en wortel - Tante Fanny

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zou je graag een heerlijke flammkuchen willen maken voor tijdens een gezellige BBQ met vrienden en familie? Maar heb je eerst behoefte aan meer informatie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, waarin je nog veel meer informatie en tips leest.

Andere bezoekers bekeken

gerechten bij bbq | hartige hapjes | hartige quiche