Tante Fanny Kookinspiratie

Met veel aandacht en liefde ontwikkelen wij de lekkerste recepten met vers deeg. We proberen, proeven en gebruiken seizoensgebonden en regionale producten om de lekkerste creaties op tafel te zetten. Maar wel altijd zonder te verspillen. Je vindt deze baksels in de Tante Fanny Kookinspiratie. Van hartig tot zoet en van creatief tot vegetarisch en veganistisch, maar altijd eenvoudig, begrijpelijk en met gegarandeerd succes.

 

Ontdek onze recepten en laat je inspireren.

 

De stappenfoto’s laten in 1 oogopslag zien welke ingrediënten nodig zijn en hoe je het deeg vouwt, vult of rolt. Bijna alle recepten hebben deze stappenfoto.

We koken met verstand, wat betekent dat we niet alleen snelle en makkelijke recepten maken, maar zo min mogelijk ingrediënten gebruiken en de voorkeur geven aan seizoensgebonden en regionale producten. Ook proberen we restjes uit de koelkast te verwerken in een recept om zo verspilling tegen te gaan.

 

Onze receptenboekjes zijn gratis te downloaden. Elk boekje heeft een thema en er zit voor iedereen iets tussen.

receptenboekje_raffiniertes aus der kochwerkstatt web mockup_gro+ƒ

 

Wil je zien hoe het recept wordt bereid? Laat je dan inspireren door de receptenvideo’s.

Bij veel recepten vind je een tip die helpt om bijvoorbeeld gebruik te maken van seizoensgebonden producten of om verspilling tegen te gaan. Hiermee kun je het recept aanpassen en er zo je eigen draai aan geven. Koken is experimenteren!