
Vers gistdeeg met roomboter
Vers gistdeeg met roomboter
- MET ROOMBOTER
- SMAAKT ALS ZELFGEMAAKT
- GESCHIKT VOOR VEGETARIËRS
Vrij van
PALMOLIE, CONSERVERINGSMIDDELEN en SMAAKVERSTERKERS

Vers gistdeeg van Tante Fanny, het veelzijdige deeg voor iedere gelegenheid
Voor veel thuisbakkers is ons verse gistdeeg misschien wel één van onze beste verse degen. Maar gistdeeg is ook één van de lastige degen om zelf te maken. Bij zelfgemaakt gistdeeg is het altijd de vraag of het voldoende rijst. Bij te weinig rijzen is het deeg niet lekker en bruikbaar. Met het verse gistdeeg met roomboter van Tante Fanny lukt het altijd. Maak hiermee je eigen vlaai, vruchtentaart, cinnamon roll of vlechtbrood.
Vers gistdeeg met roomboter 500 g (ca. 36 x 24 cm)
Tarwebloem; water; suiker; zonnebloemolie; 3,6% roomboter; glucosesiroop; rijsmiddelen: dinatriumdifosfaat, natriumhydrogeencarbonaat; tarwezetmeel; lactose; ethylalcohol; tarwegluten; zout; gist; emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren; gist; aroma (bevat melk)
- Energie: 1309 kJ / 311 kcal
- Vetten: 8,2 g
- Waarvan verzadigde vetzuren: 3,3 g
- Koolhydraten: 50 g
- Waarvan suikers: 11 g
- Vezels: 1,3 g
- Eiwitten: 7,2 g
- Zout: 1,5 g
Wat is er lekkerder dan zelfgemaakte vruchtenvlaai?
Nederlanders zijn gek op vruchtenvlaai en kruimeltaarten en pakken tijdens de feestdagen graag uit met vlechtbrood met of zonder vulling. En wat dacht je van een warme koffiekoek of cinnamon bun bij je favoriete koffie of thee? Met het verse gistdeeg met roomboter vang je 2 vliegen in een klap: je bespaart tijd en je weet zeker dat het lukt. Niet alleen voor de ervaren thuisbakker, maar ook voor de gelegenheidsbakker. Je zult verstelt staan van de positieve reacties.