Paasontbijt

Ben je op zoek naar originele recepten voor het paasontbijt? Tante Fanny helpt je graag verder met het opdoen van een flinke dosis inspiratie. Gebruik onze degen voor verschillende hartige en zoete recepten en verras jouw familie, geliefde of vrienden met een luxe paasontbijt. Door de verschillende deegsoorten is het mogelijk om een grote diversiteit aan recepten te maken.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Probeer verschillende degen voor alle recepten van het paasontbijt

Bij Tante Fanny vind je de lekkerste degen om te gebruiken voor verschillende recepten voor het paasontbijt. Onze degen worden met grote passie gemaakt en dat merk je meteen aan de smaak. De degen van Tante Fanny zijn klaar voor gebruik en super vers. Tante Fanny biedt verschillende deegsoorten aan. Denk hierbij aan:

  • Pizzadeeg
  • Quiche- en taartdeeg
  • Bladerdeeg
  • Flammkuchendeeg

Tante Fanny heeft veel verschillende recepten bedacht waarbij deze degen gebruikt kunnen worden. Je hebt keuze uit 250 verschillende variaties. Gebruik zoete ingrediënten als fruit, room of honing. Of kies voor een hartig recept waar geitenkaas, tomaat of wortel gebruikt wordt. Met alle recepten van Tante Fanny creëer je een paasontbijt dat in een sterrenrestaurant geserveerd zou kunnen worden.

Gratis receptenboekjes

Recept: paashaasjes van bladerdeeg met pasta - Tante Fanny

Paascroissantjes Tante Fanny

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je alvast een menu samenstellen voor het paasontbijt? Bestel het gratis receptenboekje en doe een flinke dosis inspiratie op. Ook kan je ervoor kiezen om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Hierin lees je met regelmaat alles over de producten en recepten. Heb je nog vragen? Deze stel je gemakkelijk en snel door het contactformulier in te vullen.

Andere bezoekers bekeken

paasrecepten | pizza barbecue | pizza toppings