Tante Fanny en Foodbloggers

Mijn verse degen worden ook gebruikt door Foodbloggers voor echt de allerlekkerste recepten. Kijk eens bij 1 van de Foodbloggers en geniet van nog meer lekkere recepten met de verse degen van Tante Fanny.

 

Benieuwd wat Rutger allemaal heeft gemaakt met het deeg van Tante Fanny? Bekijk zijn recepten. 

 

Louise van Keuken Atelier maakt de eerste woensdag van de maand een gerecht met bladerdeeg. Bekijk haar recepten. 

 

Voor lekkere veganistische recepten moet je bij Sanne van Living the Green Life zijn. Benieuwd wat je kunt maken zonder dierlijke producten te gebruiken? Bekijk haar recepten. 

deliciousmagazine-nl

foodies

 

 

 

 

 

 Tante Fanny in de spotlights

Tante Fanny past perfect in de culinaire keuken, maar ook in de gemakkelijke keuken.
Dit maakt de verse degen veelzijdig en dat hebben de vooraanstaande culinaire bladen ook ontdekt.
Met grote regelmaat plaatsen zij een recept waarin het deeg gebruikt wordt.

Kijk eens bij 1 van de magazines en geniet van nog meer lekkere recepten met de verse degen van Tante Fanny.

Foodies Magazine, plaattaart met bladerdeeg en geitenkaas

Delicious Magazine, plaattaart met 3 soorten toppings

Koken en Genieten