Recept - hazelnootpasta broodschotel - vers gistdeeg - Tante Fanny

Recept: hazelnootpasta broodschotel

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen

De geur van versgebakken gistdeeg met de romige smaak van hazelnootpasta. Wie geniet daar niet van. Deze makkelijk te bakken hazelnootpasta broodschotel in de ovenschaal, lekker om uit te delen.

  • ca. 30 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten voor 1 broodschotel:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 200° C boven/onder warmte.

  2. Stap 2

    Vet de ovenschaal in met boter en bestrooi met kristalsuiker.

  3. Stap 3

    Verwerk het deeg direct uit de koelkast en rol het uit met het meegerold bakpapier. Bestrijk deeg met de noten nougatcrème en bestrooi met de hazelnoten.

  4. Stap 4

    Rol het deeg van onderaan strak op tot een rol en snijd het in plakjes van ongeveer 3 cm dik.

  5. Stap 5

    Leg de koffiebroodjes in de ovenschaal, bestrijk met ei en bestrooi met poedersuiker.

  6. Stap 6

    In het midden van de de oven in ca. 30 min. Goudbruin bakken.

Tip

Je kunt Nutella gebruiken, maar ook een chocoladecrème of -pasta.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.