Recept - koffiebroodje kaneel of frambozen - vers gistdeeg - Tante Fanny

Recept: Koffiebroodje met kaneel of frambozen

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen

Met koffiebroodjes kun je eindeloos variëren. De klassieker met kaneel smaakt natuurlijk altijd, maar gevuld met huisgemaakte frambozenjam is een echte traktatie bij een kopje thee of koffie.

  • 20-25 min.
  • 180° C
  • 160° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten voor 12 koffiebroodjes:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180° C boven-/onderwarmte en verwerk het deeg rechtstreeks vanuit de koelkast.

  2. Stap 2

    Rol het deeg uit met het opgerolde bakpapier en halveer deze verticaal.

  3. Stap 3

    Bestrijk de ene helft van het deeg met boter en bestrooi met suiker en kaneel. Bestrijk de andere helft van het deeg met frambozenjam.

  4. Stap 4

    Rol het deeg in de lengte op en snijd in plakjes van ongeveer 3 cm dik.

  5. Stap 5

    Bak middenin de oven in 20 - 25 min. goudbruin.

Tip

Deze koffiebroodjes worden ook een lust voor het oog, als je er direct na het bakken cakepop sticks in steekt.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.