Recept: Notenstengels van bladerdeeg - Tante Fanny

Recept: notenstengels van bladerdeeg

0 / 5
(0 Beoordelingen)
Ovo-Vegetarisch
  • ca. 15 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte en haal het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast.

  2. Stap 2

    Noten met suiker, vanillesuiker en eiwit mengen.

  3. Stap 3

    Bladerdeeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen en de vulling over het deeg verdelen.

  4. Stap 4

    Deeg in de lengte naar boven, over de vulling heen slaan. Met een deegwiel het deeg in stengels snijden en twisten. Verdeel de stengels over het bakpapier en bestrijk ze met eigeel.

  5. Stap 5

    De stengels in het midden van de oven goudbruin afbakken. Na het bakken met poedersuiker bestrooien.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.