Paaskrans met ei - gistdeeg

Recept: Paaskrans met ei

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen

De eenvoudigste krans van gistdeeg die er is? Dat is zeker onze klassieke Paaskrans met ei. Rol het deeg gewoon uit, vorm het en zet het in de oven. Zo snel ben je niet eens naar je bakker geweest.

  • 15 min.
  • 180°C
  • 180°C
  • ca. 30 min.

Ingrediënten voor 1 paaskrans met gistdeeg:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180° C boven/onder warmte en gebruik het deeg direct uit de koelkast.

  2. Stap 2

    Rol het deeg uit met het meegerold bakpapieren snijd in de lengte drie gelijke stroken. Rol elke strook in een streng. Vlecht deegstrengen in een vlecht, rek een beetje uit vorm als een krans.

  3. Stap 3

    Bestrijk de krans met ei.

  4. Stap 4

    Bak in de oven in ca. 30 min. goudbruin.

Tip

Je kunt ook een broodvlecht of of hart vormen en deze bestrooien met amandelen, parelsuiker of lekkere noten.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.