Waar is Tante Fanny Vers Flammkuchendeeg te koop?

Als je een traditionele flammkuchen gaat maken, moet je allereerst een flammkuchen bodem kopen. Dit authentieke gerecht uit Duitsland wordt veel gegeten als hartige taart of als tussendoortje. De flammkuchen lijkt op een dunne pizza en je kunt er eindeloos mee variëren. Met het verse flammkuchendeeg van Tante Fanny lukt het jou zeker om je familie en vrienden te verrassen. Bovendien maken we het jou gemakkelijk, want wij bieden je volop inspiratie dankzij 5 soorten flammkuchen.

Een flammkuchen bodem koop je gewoon in de supermarkt

Op zoek naar de juiste flammkuchen bodem? Tante Fanny vers flammkuchen deeg 260 gram is verkrijgbaar in de koeling bij zowel Albert Heijn als Jumbo. Dit is natuurlijk een uitkomst als je de bodem snel nodig hebt voor het bereiden van een Duitse of vegetarische flammkuchen. Waar jij je flammkuchen bodem ook koopt, je bent altijd zeker van de beste kwaliteit, dé basis voor elke flammkuchen.

Ontdek de voordelen van Tante Fanny

Een flammkuchen bodem koop je gemakkelijk en snel bij een van de supermarkten in jouw woonplaats. Bij Tante Fanny bieden we jou allerlei voordelen. Zo vind je bij ons meer dan 300 recepten om inspiratie op te doen en kun je een gratis receptenboekje aanvragen. Juist ook op het gebied van flammkuchen is er van alles mogelijk, dus doe er zeker je voordeel mee. Heb je vragen of opmerkingen? Gebruik dan het contactformulier op de website. Updates ontvang je geheel vrijblijvend door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Tante Fanny Vers Flammkuchendeeg 260 g is verkrijgbaar in de koeling bij de volgende supermarkten in Nederland: