
Vers Filo‑ & Strudeldeeg
Vers Filo‑ & Strudeldeeg
- Flinterdun filodeeg
- Ideaal voor 2 strudels
- Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Palmolie en Smaakversterkers en kleurstoffen

Flinterdun Filo-& Strudeldeeg
Ons Filo-& Strudeldeeg is zo flinterdun dat je de krant erdoor zou kunnen lezen. Het deeg is bereid volgens het traditionele Oostenrijks-Hongaarse recept. Het is volledig palmvrij en veganistisch. Ga voor zoet of hartig en bak naar hartenlust de meest lekkere hapjes en gerechten.
Origineel recept, flinterdun getrokken. Ook geschikt voor frituren. 2 x 2 deegvellen.
Flinterdun Filo- & Strudeldeeg:
Tarwebloem, water, glucosestroop, zetmeel, zonnebloemolie, zout, brandewijnazijn, conserveermiddel, kaliumsorbaat. Ruw product – verwarmen voor consumptie.
- Energie: 1418 kJ / 335 kcal
- Vetten: 4,8 g
- Waarvan verzadigde vetzuren: 0,6 g
- Koolhydraten: 60 g
- Waarvan suikers: 4,8 g
- Vezels: 3,5 g
- Eiwitten: 11 g
- Zout: 1,2 g
Bakken met het Filo-& Strudeldeeg van Tante Fanny
Of je nu een appelstrudel, een groentestrudel of baklava maakt, bakken met ons vers en flinterdun deeg is altijd lekker en veelzijdig: Filo-& Strudeldeeg, gemaakt volgens de Oostenrijks-Hongaarse traditie, uitvouwen, vullen of beleggen, samen rollen of snijden en bakken maar! 2 x 2 Filo-& Strudeldeegvellen.