Filodeeghapjes

Filodeeghapjes zijn eenvoudig om te bereiden, origineel en bovenal heel lekker! Ben je op zoek naar een leuk recept voor hapjes bij een borrel, picknick of feestje? Dan is het zeker aan te raden om eens tussen onze verrassende recepten te neuzen. Maak bijvoorbeeld een plaattaart van filodeeg met prei, ham en kaas. Of wat dacht je van een traditionele appelstrudel of een groentestrudel met roomkaas? Met filodeeg kun je werklijkwaar alle kanten op.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Filodeeghapjes zijn eenvoudig te bereiden

De filodeeghapjes die je op onze website vindt, zijn eenvoudig te maken. Volg de duidelijk beschreven stappen uit onze filo- en strudeldeegrecepten en er kan haast niets mis gaan. Bij de laatste stap doe je het filodeeg in de oven en wacht je tot het klaar is. Het enige wat nu nog rest, is het oppeuzelen van de heerlijke filodeeghapjes die je hebt gemaakt.

166928326440136131tf_349x328_frischer_filo_o_yufkateig_250g_strudelpaeckchen

Groentestrudel met roomkaas - Tante fanny Vers Filo-& Strudeldeeg

Haal het lekkerste filodeeg in huis

Ga je filodeeghapjes maken? Dan haal je natuurlijk het filodeeg van Tante Fanny in huis. Ons filo- en strudeldeeg is flinterdun en is bereid volgens het traditioneel Oostenrijks-Hongaarse recept. Het deeg is bovendien ook geschikt voor de frituur. Je kunt er dus alle kanten mee op. Ontdek waar je dit deeg kunt kopen en sla je slag! Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.