Vers Pizzadeeg met tomatensaus

Vers Pizzadeeg met tomatensaus

  • met olijfolie "extra vergine
  • geschikt voor vegetariërs & veganisten
Free of

kleurstoffen, dierlijke producten, palmolie, smaakversterkers en conserveringsmiddelen

vegan label

Naar pizzadeeg met saus

Vers Pizzadeeg

Vers Pizzadeeg

  • met olijfolie "extra vergine
  • geschikt voor vegetariërs & veganisten
Free of

kleurstoffen, dierlijke producten, palmolie, smaakversterkers en conserveringsmiddelen

vegan label

Naar pizzadeeg

Vers Quiche‑ & Taartdeeg

Vers Quiche‑ & Taartdeeg

  • lactosevrij
  • geschikt voor vegetariërs & veganisten
Free of

kleurstoffen, dierlijke producten, geharde vetten, smaakversterkers en conserveringsmiddelen

vegan label

Naar quiche-& taartdeeg

Vers Spelt‑Pizzadeeg

Vers Spelt‑Pizzadeeg

  • met 100% spelt
  • met olijfolie extra vergine
Free of

transvet, smaakversterkers, conserveringsmiddelen en dierlijke producten

vegan label

Naar spelt-pizzadeeg

Vers Flammkuchendeeg

Vers Flammkuchendeeg

  • met gist
  • geschikt voor vegetariërs
  • vrij van geharde vetten
Free of

kleurstoffen, smaakversterkers en conserveringsmiddelen

logo vega

Naar flammkuchendeeg

Vers Bladerdeeg

Vers Bladerdeeg

  • lactosevrij
Free of

kleurstoffen, dierlijke producten, geharde vetten, smaakversterkers en conserveringsmiddelen

vegan label

Naar bladerdeeg

Vers Pizzadeeg “Rustiek” met tomatensaus

Vers Pizzadeeg “Rustiek” met tomatensaus

  • met olijfolie "extra vergine
  • geschikt voor vegetariërs & veganisten
Free of

kleurstoffen, dierlijke producten, palmolie, smaakversterkers en conserveringsmiddelen

vegan label

Naar pizzadeeg rustiek met saus

 

Onze kwaliteitsnormen

Wij doen er alles aan om een hoge kwaliteit van ons deeg te kunnen garanderen. Voor elke deegsoort worden de ingrediënten zorgvuldig gekozen. Smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en gehydrogeneerde vetten komen niet voor in ons deeg.

-Geen kunstmatige smaakversterkers

-Geen kunstmatige kleurstoffen

-Geen gehydrogeneerde vetten

-De palmolie in enkele deegsoorten is 100% gecertificeerd RSPO

 

Tips en weetjes over ons verse deeg

Wist je dat ons deeg op bakpapier is opgerold? Het is dus niet meer nodig om bakpapier in huis te halen. Handig hè?

Vers deeg invriezen

Heb je deeg gekocht maar kom je er niet aan toe om het te gebruiken? Veel van onze deegsoorten kun je invriezen. Zo heb je altijd vers deeg in huis en hoef je niks weg te gooien.

Hoe het deeg zijn goudbruine kleur krijgt

Het deeg krijgt een mooie goudbruine kleur wanneer je het voor het bakken bestrijkt met een geklutst ei. Wanneer je het deeg voor het bakken met suiker bestrooid komt het gebak met een karamelachtige laag uit de oven.