Vers Pizzadeeg met tomatensaus
Vers Pizzadeeg met tomatensaus
- met olijfolie "extra vergine
- geschikt voor vegetariërs & veganisten
Vrij van
kleurstoffen, dierlijke producten, palmolie, smaakversterkers en conserveringsmiddelen
Vers Pizzadeeg
Vers Pizzadeeg
- met olijfolie "extra vergine
- geschikt voor vegetariërs & veganisten
Vrij van
kleurstoffen, dierlijke producten, palmolie, smaakversterkers en conserveringsmiddelen
Vers Quiche‑ & Taartdeeg
Vers Quiche‑ & Taartdeeg
- lactosevrij
- geschikt voor vegetariërs & veganisten
Vrij van
kleurstoffen, dierlijke producten, geharde vetten, smaakversterkers en conserveringsmiddelen
Vers Spelt‑Pizzadeeg
Vers Spelt‑Pizzadeeg
- met 100% spelt
- met olijfolie extra vergine
Vrij van
transvet, smaakversterkers, conserveringsmiddelen en dierlijke producten
Vers Flammkuchendeeg
Vers Flammkuchendeeg
- met gist
- geschikt voor vegetariërs
- vrij van geharde vetten
Vrij van
kleurstoffen, smaakversterkers en conserveringsmiddelen
Vers Bladerdeeg
Vers Bladerdeeg
- lactosevrij
Vrij van
kleurstoffen, dierlijke producten, geharde vetten, smaakversterkers en conserveringsmiddelen
Vers Pizzadeeg “Rustiek” met tomatensaus
Vers Pizzadeeg “Rustiek” met tomatensaus
- met olijfolie "extra vergine
- geschikt voor vegetariërs & veganisten
Vrij van
kleurstoffen, dierlijke producten, palmolie, smaakversterkers en conserveringsmiddelen
Onze kwaliteitsnormen
Wij doen er alles aan om een hoge kwaliteit van ons deeg te kunnen garanderen. Voor elke deegsoort worden de ingrediënten zorgvuldig gekozen. Smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en gehydrogeneerde vetten komen niet voor in ons deeg.
-Geen kunstmatige smaakversterkers
-Geen kunstmatige kleurstoffen
-Geen gehydrogeneerde vetten
-De palmolie in enkele deegsoorten is 100% gecertificeerd RSPO
Tips en weetjes over ons verse deeg
Wist je dat ons deeg op bakpapier is opgerold? Het is dus niet meer nodig om bakpapier in huis te halen. Handig hè?
Vers deeg invriezen
Heb je deeg gekocht maar kom je er niet aan toe om het te gebruiken? Veel van onze deegsoorten kun je invriezen. Zo heb je altijd vers deeg in huis en hoef je niks weg te gooien.
Hoe het deeg zijn goudbruine kleur krijgt
Het deeg krijgt een mooie goudbruine kleur wanneer je het voor het bakken bestrijkt met een geklutst ei. Wanneer je het deeg voor het bakken met suiker bestrooid komt het gebak met een karamelachtige laag uit de oven.