Links Rechts

NIEUW: Vers Flammkuchendeeg

Oorspronkelijk uit de Elzas, door jou ontdekt! Beleg het Tante Fanny Vers Flammkuchendeeg naar hartenlust. Het lukt en smaakt altijd!

Naar Flammkuchendeeg

Vers Spelt-Pizzadeeg

Met dit Spelt-Pizzadeeg komt de rustieke smaak van Spelt uitstekend tot zijn recht.

Naar Spelt-Pizzadeeg

Vers Bladerdeeg

Zoek je een deeg dat alles kan? Dan heb je het gevonden: Tante Fanny vers bladerdeeg, ontdek de veelzijdigheid van dit geliefde deeg.

Naar bladerdeeg

Vers Pizzadeeg

Je lievelingspizza smaakt zelfgemaakt nog beter. Het beste: met het deeg van Tante Fanny lukt het altijd. Echte Italiaanse smaak, zoals iedereen het graag heeft met een kruidige Italiaanse pizzasaus.

Naar pizzadeeg met saus

Vers Quiche- & Taartdeeg

Tante Fanny denkt verder: daarom is er nu ook een rond deeg – het Tante Fanny vers quiche – & taartdeeg – speciaal voor ronde bakvormen gemaakt. Hiermee kun je al het deeg gebruiken zonder restjes over te houden.

naar Tante Fanny Vers Quiche- en Taartdeeg

Vers Croissantdeeg

Voor een heerlijk ontbijt of een hartige lunch: Tante Fanny vers croissantdeeg. Maak zoete of hartige croissants of creëer de leukste hapjes en traktaties door ze naar eigen idee te vullen.

Naar croissantdeeg

Diepvries degen

Met de verse degen van Tante Fanny in de vriezer, heb je altijd vers deeg bij de hand.

Naar de diepvries degen
Links Rechts

Een deeg voor iedereen die van lekker eten houdt!

De verse degen van Tante Fanny zijn er in veel variaties. De keuze van het deeg is misschien moeilijk, dit in tegenstelling tot het bereiden hiervan. De verse degen van Tante Fanny zijn bakklaar opgerold op bakpapier en rol jij in de keuken weer uit, klaar voor gebruik. Dit klinkt eenvoudig en dat is het ook. Tante Fanny brengt je graag plezier in het bereiden van het deeg en natuurlijk een smakelijke maaltijd.

Creatieve ideeën met verse degen

Het deeg is bereid uit de beste ingrediënten. Smaakversterkers, geharde vetten en kleurstoffen spelen in de verse degen van Tante Fanny geen rol. Alle bereidingen met het verse deeg zullen je smaken. De boter in het bladerdeeg en de olijfolie ‘’extra virgine’’ in het pizzadeeg, zorgen voor de bijzondere smaak en structuur. Om het nog lekkerder te maken is je creativiteit gevraagd, vul en beleg de verse degen met hartenlust naar eigen smaak.

Zien en gezien worden.

Het oog wil ook wat. Je hoeft nu niet langer naar je lievelingsdeeg van Tante Fanny te zoeken, het deeg is verpakt in verschillende verpakkingskleuren. Aan de hand van de verpakking zie je direct welk deeg je verwacht. De blikvanger is het goudbruin van het gebakken deeg zelf. Daaraan herkent men direct de kwaliteit van de verse degen van Tante Fanny.

Ideeën om te delen.

Zoveel lekkers geeft trek. Daarom vind je bij de Tante Fanny kookinspiratie veel recepten om te proberen, video’s met bereidingswijzen en gratis receptenboekjes om te bestellen of te downloaden. Laat je lekker inspireren. Geef deze inspiratie weer door aan vrienden en familie. Ook wij verheugen ons op nieuwe ideeën, die je met ons kunt delen: facebook.com/tantefannynederland.
Je kunt ons zelfs bij het koken op de vingers kijken:youtube.com/tantefannydegen of neem een kijkje in de wereld van Tante Fanny: pinterest.com/tantefannynl.

Meer ontdekken