Links
Rechts

Vers Pizzadeeg met tomatensaus

Jouw lievelingspizza smaakt zelfgemaakt nog beter. Met het Tante Fanny Vers Pizzadeeg met potjes saus lukt het altijd. Echte Italiaanse smaak, zoals iedereen het graag heeft met een kruidige Italiaanse pizzasaus. Vers deeg opgerold op bakpapier, direct klaar voor gebruik.

Pizzadeeg tomatensaus Naar pizzadeeg met saus

Vers Pizzadeeg

Jouw lievelingspizza smaakt zelfgemaakt nog beter. Met het Tante Fanny Vers Pizzadeeg lukt het altijd. Echte Italiaanse smaak, zoals het jij het het liefst proeft. Vers deeg opgerold op bakpapier, direct klaar voor gebruik.

pizzadeeg Naar pizzadeeg met saus

Vers Quiche- & Taartdeeg

Tante Fanny denkt verder: daarom hebben wij ook een rond deeg – het quiche- & taartdeeg – ideaal voor zoete- & hartige taarten en speciaal voor ronde bakvormen. Hiermee kun je al het deeg gebruiken zonder restjes over te houden. Vers deeg, opgerold op bakpapier, direct klaar voor gebruik.

Quichedeeg naar Tante Fanny Vers Quiche- en Taartdeeg

Vers Spelt-Pizzadeeg

Met dit Tante Fanny Vers Spelt-Pizzadeeg komt de rustieke smaak van 100% speltdeeg uitstekend tot zijn recht. Met een paar verse ingrediënten maak je met dit deeg een heerlijke pizza. Vers deeg opgerold op bakpapier, direct klaar voor gebruik.

Spelt Pizzadeeg Naar Spelt-Pizzadeeg

Vers Flammkuchendeeg

Oorspronkelijk uit de Elzas, door jou ontdekt! Beleg het Tante Fanny Vers Flammkuchendeeg naar hartenlust. Het lukt en smaakt altijd! Geschikt voor zoete- en hartige flammkuchen. Vers deeg opgerold op bakpapier, direct klaar voor gebruik.

Flammkuchendeeg Naar Flammkuchendeeg

Diepvries degen

Met de verse degen van Tante Fanny in de vriezer, heb je altijd vers deeg bij de hand.

diepvries slider Naar de diepvries degen

Vers Bladerdeeg

Zoek je een deeg dat alles kan? Dan heb je het gevonden: Tante Fanny Vers Bladerdeeg, ontdek de veelzijdigheid van dit geliefde deeg. Vers deeg opgerold op bakpapier, direct klaar voor gebruik.

Bladerdeeg Naar bladerdeeg

Vers Pizzadeeg “Rustiek”

NIEUW: Vers Pizzadeeg ”Rustiek” met potje saus. Rustiek is een combinatie van speltbloem en volkoren tarwemeel voor een heerlijke ”rustieke” smaak. Het fijngemalen graan zorgt voor een rustieke uitstraling, een volle smaak en een krokante bodem.
Vers deeg opgerold op bakpapier, direct klaar voor gebruik.

Pizzadeeg Rustiek Naar pizzadeeg met saus

 

Onze kwaliteitsnormen

Wij doen er alles aan om een hoge kwaliteit van ons deeg te kunnen garanderen. Voor elke deegsoort worden de ingrediënten zorgvuldig gekozen. Smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en gehydrogeneerde vetten komen niet voor in ons deeg.

-Geen kunstmatige smaakversterkers

-Geen kunstmatige kleurstoffen

-Geen gehydrogeneerde vetten

-De palmolie in enkele deegsoorten is 100% gecertificeerd RSPO

 

Vegetarisch en veganistisch met keurmerk

Wist je dat al ons deeg vegetarisch is. Sommige deegsoorten zijn zelfs veganistisch. Elke deegsoort draagt het v-label van de Vegan Society Oostenrijk. Zo weet je gelijk of het verse deeg veganistisch is, lacto-vegetarisch is, of ovo-lacto-vegetarisch is.

Naar de veganistische deegsoorten
Links Rechts
vega afbeelding
vega afbeelding
vega afbeelding
vega afbeelding
vega afbeelding
vega afbeelding
vega afbeelding
vega afbeelding
Links Rechts

Tips en weetjes over ons verse deeg

Wist je dat ons deeg op bakpapier is opgerold? Het is dus niet meer nodig om bakpapier in huis te halen. Handig hè?

Vers deeg invriezen

Heb je deeg gekocht maar kom je er niet aan toe om het te gebruiken? Veel van onze deegsoorten kun je invriezen. Zo heb je altijd vers deeg in huis en hoef je niks weg te gooien.

Hoe het deeg zijn goudbruine kleur krijgt

Het deeg krijgt een mooie goudbruine kleur wanneer je het voor het bakken bestrijkt met een geklutst ei. Wanneer je het deeg voor het bakken met suiker bestrooid komt het gebak met een karamelachtige laag uit de oven.