Wist je dat de meeste degen uit ons assortiment veganistisch zijn? Alle veganistische degen zijn voorzien van het V-label van de Vegan Society. Dit houdt in dat alle ingrediënten vrij zijn van dierlijke producten.

 

Links
Rechts

Vers Spelt-Pizzadeeg

Met dit Tante Fanny Vers Spelt-Pizzadeeg komt de rustieke smaak van 100% speltdeeg uitstekend tot zijn recht. Met een paar verse ingrediënten maak je met dit deeg een heerlijke pizza. Vers deeg opgerold op bakpapier, direct klaar voor gebruik.

Spelt Pizzadeeg Naar Spelt-Pizzadeeg

Vers Bladerdeeg

Zoek je een deeg dat alles kan? Dan heb je het gevonden: Tante Fanny Vers Bladerdeeg, ontdek de veelzijdigheid van dit geliefde deeg. Vers deeg opgerold op bakpapier, direct klaar voor gebruik.

Bladerdeeg Naar bladerdeeg

Vers Quiche- & Taartdeeg

Tante Fanny denkt verder: daarom hebben wij ook een rond deeg – het quiche- & taartdeeg – ideaal voor zoete- & hartige taarten en speciaal voor ronde bakvormen. Hiermee kun je al het deeg gebruiken zonder restjes over te houden. Vers deeg, opgerold op bakpapier, direct klaar voor gebruik.

Quichedeeg naar Tante Fanny Vers Quiche- en Taartdeeg

Vers Pizzadeeg met tomatensaus

Jouw lievelingspizza smaakt zelfgemaakt nog beter. Met het Tante Fanny Vers Pizzadeeg met potjes saus lukt het altijd. Echte Italiaanse smaak, zoals iedereen het graag heeft met een kruidige Italiaanse pizzasaus. Vers deeg opgerold op bakpapier, direct klaar voor gebruik.

Pizzadeeg tomatensaus Naar pizzadeeg met saus

Vers Pizzadeeg

Jouw lievelingspizza smaakt zelfgemaakt nog beter. Met het Tante Fanny Vers Pizzadeeg lukt het altijd. Echte Italiaanse smaak, zoals het jij het het liefst proeft. Vers deeg opgerold op bakpapier, direct klaar voor gebruik.

pizzadeeg Naar pizzadeeg met saus

Vers Pizzadeeg “Rustiek”

NIEUW: Vers Pizzadeeg ”Rustiek” met potje saus. Rustiek is een combinatie van speltbloem en volkoren tarwemeel voor een heerlijke ”rustieke” smaak. Het fijngemalen graan zorgt voor een rustieke uitstraling, een volle smaak en een krokante bodem.
Vers deeg opgerold op bakpapier, direct klaar voor gebruik.

Pizzadeeg Rustiek Naar pizzadeeg met saus

Verfijnde veganistische recepten met vers deeg

Ontdek onze veganistische recepten met vers deeg. Met een rol deeg en maar een paar ingrediënten zet je zo een plantaardige maaltijd of hapje op tafel.

Naar de veganistische recepten