
Vers Pizzadeeg “Rustiek” met tomatensaus
Vers Pizzadeeg “Rustiek” met tomatensaus
- met olijfolie "extra vergine
- geschikt voor vegetariërs & veganisten

kleurstoffen, dierlijke producten, palmolie, smaakversterkers en conserveringsmiddelen

Vers pizzadeeg ”Rustiek”
Een smaakvolle combinatie van spelt tarwebloem en volkoren tarwebloem. Het fijngemalen graan zorgt voor een rustieke uitstraling, een volle smaak en een krokante bodem.
Het deeg is rijk aan vezels en licht verteerbaar.
Alle pizzarecepten kun je ook maken met het pizzadeeg Rustiek.
Naar alle recepten met vers pizzadeeg rustiek inclusief saus
Vers pizzadeeg met 40 % spelt tarwebloem en 21 % volkoren tarwebloem met potje tomatensaus. (35 x 23 cm)
67 % Vers pizzadeeg: 40 % spelt tarwebloem; water; 21 % volkoren tarwebloem; tarwezetmeel; zonnebloemolie; ethylalcohol; zout; rijsmiddelen: difosfaten, natriumcarbonaten; olijfolie; emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren; voedingszuur; cironenzuur; gist; antioxidant: ascorbinezuur. 33 % tomatensaus: tomatenpuree; water; ui; suiker; gemodificeerd maiszetmeel; zout; zonnebloemolie; voedingszuur: citronenzuur; kruiden (basilicum, oregano). Kan sporen van melkbestanddelen bevatten.
- Energie: 826 kJ / 196 kcal
- Vetten: 3,3 g
- Waarvan verzadigde vetzuren: 0,8 g
- Koolhydraten: 31 g
- Waarvan suikers: 2,8 g
- Vezels: 4,0 g
- Eiwitten: 7,1 g
- Zout: 1,0 g
”Rustiek” genieten
Tante Fanny Vers Pizzadeeg ”Rustiek” is een combinatie van spelt tarwebloem en volkoren tarwebloem voor een heerlijke ”Rustieke” smaak. Het deeg is bakklaar uitgerold op bakpapier. Samen met het potje tomatensaus kun je jouw huisgemaakte pizza naar hartenlust beleggen met verse ingrediënten. Bereid de perfecte pizza gezellig met familie of vrienden.
Dit deeg is ook geschikt voor de Pizzarette.
Bakklaar, rechthoekig uitgerold op bakpapier: