Pizza recept toppings

Wil je graag zelf een pizza maken en ben je daarom op zoek naar een recept met originele toppings? In dat geval is Tante Fanny precies wat je nodig hebt. Niet alleen vanwege de verse, traditionele pizzadegen die we produceren, maar ook omdat we je graag inspiratie geven. Wat voor pizza je ook lekker vindt, wij hebben voor iedereen een passend recept met verrukkelijke toppings.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Jouw eigen pizza maken met een recept met verrassende toppings

Wanneer je niet zo goed weet welke toppings jij op je pizza wilt doen, kun je er het best een recept van Tante Fanny bij zoeken. Net als jij zijn we gek op pizza en daarom zorgen we graag voor wat inspiratie. Van traditionele pizza’s tot aan de meest unieke recepten: met ons pizzadeeg is van alles mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Turkse pide of van knoflook breekbrood?

Pizza chicken bbq

BBQ

Maak jouw favoriete pizza met ons deeg

Het leuke aan pizza is dat je oneindig kunt variëren met de toppings. Zo kun je een pizza Hawaii of een pizza margherita maken, maar kun je ook verrassende pizza’s op tafel zetten, zoals een tacopizza of een ontbijtpizza. Hetzelfde geldt eigenlijk ook bij een flammkuchen. Of je nu van hartig of van zoet houdt: flammkuchen toppings kunnen ook erg divers en verrassend zijn. Ongeacht of je nu een flammkuchen of een pizza op tafel zet: met het deeg van Tante Fanny wordt het gegarandeerd smullen!