3 x aan de slag met pizzadeeg makkelijk en snel

Recept: 3 x aan de slag met pizzadeeg makkelijk en snel

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
vegetarisch recept
 • ca. 15 min.
 • 220° C
 • 200° C
 • ca. 25 min.

Ingrediënten Gemaakt voor Tante Fanny door Leuke Recepten

Pizzahoorntjes

Bereidingswijze

 1. Stap 1

  Hoorntjes:
  De oven op 220⁰ C boven-/ onderwarmte voorverwarmen. Snijd het deeg in 8 gelijke stukken. Besmeer de stukjes deeg met tomatensaus, maar houd de randen vrij. Schep wat van het groentemengsel er op en verdeel wat geitenkaas er over. Vouw dan 2 punten over de vulling naar elkaar in de vorm van een hoorntje en druk goed vast aan de bovenzijde. Druk ook het puntje van het hoorntje goed dicht. Vul de hoorntjes eventueel nog wat aan met wat extra vulling. Bak ze in de oven in ca 15 tot 20 min. mooi bruin.

 2. Stap 2

  Pizzastengels:
  De oven op 220⁰ C boven-/ onderwarmte voorverwarmen. Snijd het pizzadeeg doormidden zodat je 2 gelijke stukken hebt. Besmeer beide zijdes dun met de tomatensaus. Beleg 1 helft met de plakken salami en bestrooi met een laagje kaas. Dek deze belegde helft af met de andere helft. Snijd het met een scherp mes of pizzasnijder in dunne stroken. Draai deze aan beide kanten iets op, zodat er een mooie twist in komt. Bestrooi de stengels met wat extra kaas en bak in ca. 15 tot 20 min. af.

 3. Stap 3

  Mini pizza's:
  De oven op 220⁰ C boven-/ onderwarmte voorverwarmen. Snijd het deeg in 12 stukken en bestrijk met tomatensaus. Laat de randen vrij. Beleg met champignon, rode ui en tomaatjes. Bestrooi met kaas en bak af in 15 min. Beleg met champignon, rode ui en tomaatjes. Bestrooi met kaas en bak af in 15 min. Verdeel de parmaham en de rucola over de vierkantjes.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.