Flammkuchen toppings

Een flammkuchen is een authentiek gerecht afkomstig uit Duitsland, waarbij de toppings bestaan uit crème fraiche, uien en spek. Sinds het ontstaan van deze welbekende Elzasser flammkuchen, zijn er echter een hoop andere varianten op de originele flammkuchen bedacht. Een flammkuchen is namelijk te beleggen met allerlei uiteenlopende toppings. Of je nu van zoet of van hartig houdt: met dit type deeg smaakt alles goed!

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Beleg jouw flammkuchen met je favoriete verse toppings

Een flammkuchen kan met allerlei toppings belegd worden. Combineer bijvoorbeeld parmaham met perzik of beleg jouw flammkuchen met tomaten en geitenkaas. Wij zijn ook dol op flammkuchen maken en hebben daarom uiteenlopende recepten met flammkuchendeeg voor je op een rijtje gezet. Volg een van deze recepten of laat je inspireren en bedenk zelf een heerlijke combinatie met jouw favoriete ingrediënten. Wij zijn benieuwd wat jij op tafel zet. Heb je net wat te veel gemaakt? Dat is geen enkel probleem. Je kunt jouw flammkuchen bewaren in de koelkast en deze een of twee dagen later verder opeten.

Recept: flammkuchen met camembert, prosciutto en vijgen - Tante Fanny

Ontdek onze originele recepten

Bij Tante Fanny zijn we graag origineel. Zo vind je ook recepten met flammkuchendeeg waarbij het deeg op een andere manier gebruikt wordt. Wat dacht je bijvoorbeeld van knapperige flammkuchenringen? Natuurlijk hebben we ook verrassende recepten met onze andere degen voor je uitgewerkt. Ga je taarten bakken, pizza maken of quiche bereiden? In al deze gevallen reken je op ons. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.