Taarten bakken

Wie wel van taarten bakken houdt, is ongetwijfeld bekend met het taartdeeg van Tante Fanny. Dit deeg is zowel geschikt voor hartige als voor zoete taarten. Wil je graag een pikante quiche maken of wil je iemands verjaardag vieren met een verrukkelijke zoet citroentaart? Wat voor taarten je ook gaat bakken, met het taartdeeg van Tante Fanny sla je de plank nooit mis.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Taarten bakken met onze inspiratievolle recepten

Wil je ons taartdeeg gebruiken om taarten te bakken, maar heb je nog geen inspiratie wat voor taart je wilt maken? Maak je dan niet druk. Wij hebben namelijk de lekkerste recepten met vers quiche en taartdeeg voor je op een rijtje gezet. Maak bijvoorbeeld een kokostaart met ananas of een aardbeien-mascarponetaart. Ben je meer een liefhebber van quiche? Wat dacht je dan van een quiche met appel en prei of een hartige taart met zuurkool en ham? Mocht je te veel gemaakt hebben, kun je altijd nog de quiche invriezen en later verder opeten. Dat is natuurlijk wel zo handig.

Kokostaart met ananas - Tante Fanny

Koop het lekkerste deeg in een winkel in de buurt

Wil je het quiche- en taartdeeg van Tante Fanny kopen om jouw favoriete hartige of zoete taarten te bakken? Kijk dan eerst op onze website waar onze producten te koop zijn en vind de dichtstbijzijnde winkel waar ons taartdeeg verkrijgbaar is. Heb je vragen over onze producten of over een van de recepten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je door ons online contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden jouw vragen dan zo snel mogelijk.