Quiche maken

Er zijn eindeloos veel manieren om zelf een quiche te maken. Dankzij de vele ingrediënten die er geschikt voor zijn, smaakt hij elke keer anders. Het quichedeeg van Tante Fanny leent zich uitstekend om een heerlijke quiche te bakken. Hiermee maak je in een handomdraai de lekkerste hartige taarten voor elke gelegenheid. Een quiche doet het goed op een verjaardag, maar komt ook bij andere feestelijke momenten goed van pas. Of je verwent jezelf gewoon eens. Serveer met een lekker wijntje en geniet met familie en vrienden van een gezellige middag of avond. Je kunt daarom prima zelf een quiche maken om je gasten te verrassen.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Vind hier heerlijke recepten om zelf een quiche te maken

De basis van een quiche is vers quiche- en taartdeeg. Je koopt het deeg eenvoudig in de supermarkt in jouw woonplaats, bijvoorbeeld bij Jumbo. Pak het qua ingrediënten eens anders aan dan je normaal gesproken gewend bent en maak bijvoorbeeld een voorjaarstaart met kalfsvlees. Overigens bieden we jou ook allerlei ideeën en tips voor het bakken van een vegetarische of veganistische quiche. Bekijk onze vele recepten om inspiratie op te doen en zelf een unieke quiche te bakken.

Gratis receptenboekjes

Quiche

Quiche met cantharellen en prosciutto Tante Fanny

Maak je favoriete quiche met Tante Fanny

Zelf een lekkere quiche maken, doe je eenvoudig met een van de 300 recepten van Tante Fanny. Dankzij het gevarieerde aanbod aan recepten lukt het je gegarandeerd om iets origineels op tafel te zetten. Houd onze blog in de gaten voor meer recepten. Bestel ook gerust ons gratis receptenboekje. Hierin vind je de lekkerste recepten met onze degen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een filodeeghapje met spinazie en feta? Heb je vragen of opmerkingen over onze recepten of over hoe je zelf een quiche kunt maken en bakken? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Wil je blijvend updates van Tante Fanny ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.