Quiche met tomaat en rozemarijn crumble - Tante Fanny

Quiche met tomaat

en rozemarijn crumble
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
1 Bewertung
vegetarisch recept
  • 40 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Voor 1 quiche:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de instructie op de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen en met het bakpapier in de quichevorm leggen. Met het overhangende deeg de rand versterken.

  3. Stap 3

    Meng de boter met de rozemarijn, knoflook, bloem, zout en peper. Meng dit deeg tussen je vingers tot kruimels.

  4. Stap 4

    Verdeel de gehalveerde tomaten over de bodem, op smaak brengen met zout en de honing over de tomaten druppelen. Strooi hierover de deegkruimels.

  5. Stap 5

    Taart onderin de oven in ca. 40 min. goudbruin bakken.

Tip

Voor een vegan variant de boter vervangen door een plantaardig alternatief.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.