Quiche met aardpeer met pompoen - Tante Fanny

Quiche met aardpeer

en pompoen
0 / 5
(0 Beoordelingen)
  • ca. 35 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten Voor 1 quiche:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Quiche- en Taartdeeg 300 g
  • 4 eieren
  • 200 ml slagroom, ongezoet
  • 1 bosje Peterselie
  • 1 msp nootmuskaat geraspt
  • 250 g aardpeer, in dunne plakjes gesneden
  • 250 g pompoen, in blokjes gesneden
  • 2 el pompoempitten
  • Zout en peper gemalen

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de instructie op de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Eieren, slagroom, peterselie en nootmuskaat goed mengen. Met zout en peper kruiden.

  3. Stap 3

    Deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen en met het bakpapier in de quichevorm leggen. Met het overhangende deeg de rand versterken.

  4. Stap 4

    Aardpeer en pompoen over de deegbodem verdelen en met het mengsel overgieten. Met de pompoenpitten bestrooien.

  5. Stap 5

    Quiche onderin de oven in ca. 35 min. goudbruin bakken.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.