Aalbes flappen Tante Fanny

Aalbes flappen

0 / 5
(0 Beoordelingen)
vegan label
  • 10 - 12 min.
  • 170° C
  • 160° C
  • ca. 30 min.

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 170° C.

  2. Stap 2

    Haal het deeg 10 min voor het verwerken uit de koelkast.

  3. Stap 3

    Rol het zanddeeg met de deegroller (3-4 mm) uit.

  4. Stap 4

    Snijdt het in vierkanten van 8 x 8 cm.

  5. Stap 5

    Bestrijk de randen met water.

  6. Stap 6

    Leg in het midden van de vierkanten een afgestreken lepel aalbessen.

  7. Stap 7

    Vouw de vierkanten in een driehoek en druk de randen aan met een vork.

  8. Stap 8

    Bestrijk de flapjes met ei en leg ze terug op het bakpapier.

  9. Stap 9

    Bak ze goudbruin in de voorverwarmde oven ca. 10 - 12 min.

Tipp

Tip: Bepoeder de flapjes feestelijk met vanille poedersuiker!

Wat een feest!

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.