Knoflookstengels Tante Fanny

Knoflookstengels

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
vegan recept
  • 5 - 8 min.
  • 200° C
  • 190° C
  • ca. 5 min.

Ingrediënten:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 190° C.

  2. Stap 2

    Haal het pizzadeeg uit de koelkast.

  3. Stap 3

    Rol het af op het meegerolde bakpapier.

  4. Stap 4

    Snijdt het deeg in de breedte in ca. 5 - 7 cm brede stroken.

  5. Stap 5

    Bestrijk de stroken met de knoflook olijfolie.

  6. Stap 6

    Bak de stroken in de voorverwarmde oven ca. 5 - 8 min. tot goudbruine krokante stengels.

Tip

Tip: Serveer de stengels als “creatief voorgerecht” met een kruiden dipsaus (kwark met 1 eetlepel zure room en kruiden) of met een zelfgemaakte baslicumpesto:
Basilicum met olijfolie, knoflook, pijnboompitten, parmezaanse kaas en zeezout met een keukenmachine fijn maken.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.