Flammkuchen met bonte tomaten en ansjovis - Tante Fanny

Recept: flammkuchen met bonte tomaten

en ansjovis
0 / 5
(0 Beoordelingen)
logo vega
  • 15 - 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 10 min.

Ingrediënten Voor 1 flammkuchen:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220 ° C boven/-onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier op de bakplaat uitrollen.

  3. Stap 3

    Crème fraîche over de bodem verdelen en ca. 1 cm tot de rand vrijlaten. Gelijkmatig met tomaten, ansjovis, en salie beleggen. Pijnboompitten erover strooien en kruiden met peper.

  4. Stap 4

    De flammkuchen onderin de oven in 15 - 20 min. krokant afbakken.

Tipp

Wil geen ansjovis gebruiken, dan kun je deze ook weglaten. Gebruik dan wel wat zout om de smaak van de ansjovis te vervangen.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.