Knapperig genieten

Voor een heerlijke flammkuchen is niet veel nodig: het Verse Flammkuchendeeg van Tante Fanny en wat verse ingrediënten. Van de bekende Elzasser flammkuchen, varianten met pompoen, mozzarella, ham en rucola tot flammkuchen met peren en cranberries of kersen en marsepein. Met het flammkuchendeeg van Tante Fanny staan al je ideeën snel op tafel.

 

  • vrij van smaakversterkers
  • zonder kleurstoffen
  • vrij van geharde vetten
  • zonder conserveringsmiddelen
  • geschikt voor vegetariërs
  • met gist

Verkrijgbaar in Nederland en België:

Het toeval is de beste kok

Om de temperatuur van de oven te testen had men vroeger in de Elzas op broodbakdag een stuk deeg heel dun uitgerold en in de houtoven knapperig afgebakken. Eenmaal belegd met wat crème fraîche, uien en spek ontstond uit dit ‘toeval’ de bekende “Elzasser Flammkuchen”. Tante Fanny heeft naast deze klassieke variant met spek ook vegetarische varianten gemaakt. Ondanks dat de houtoven werd ingeruild voor de oven, bleef 1 ding gelukkig hetzelfde: het Tante Fanny Vers Flammkuchendeeg smaakt net zoals vroeger.

Bakklaar, rechthoekig uitgerold op bakpapier:

Formaat / Uitroldikte:

ca. 40 x 24 cm, ca. 2,2 mm

Van kleine hapjes tot stevige maaltijden

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie? Bij Tante Fanny hoef je niet lang te zoeken. Met zoveel verschillende recepten zit er voor iedereen iets lekkers tussen.