Flammkuchen met grillpaprika - Tante Fanny vers deeg op rol

Recept: flammkuchen met geroosterde paprika

en verse kruiden
5 / 5
(1 Beoordeling)
  • 15 - 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Voor 1 flammkuchen:

  • 1 rol Tante Fanny vers Flammkuchendeeg 260 g
  • 150 g crème fraîche
  • 1 glazen pot geroosterde parika (280 g.), uitgelekt, in reepjes gesneden
  • 1 bosje gemengde kruiden, fijngesneden (bv. peterselie, basilicum)
  • Peper, gemalen
Flammkuchen met grillpaprika - Tante Fanny

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220 ° C boven/-onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de instructie op de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier op de bakplaat uitrollen. Crème fraîche verdelen, zodat er 1 cm van de rand rondom vrijblijft.

  3. Stap 3

    Grillpaprika over de flammkuchen verdelen en met peper kruiden.

  4. Stap 4

    De flammkuchen onderin de oven in 15 - 20 min. krokant afbakken. Na het bakken met kruiden bestrooien.

Tipp

Heel lekker smaakt het om wat van de olie van de gerilde paprika’s over de flammkuchen te druppelen, na het bakken.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.