Zoete pizza met fruit - Tante Fanny

Recept: zoete pizza met fruit

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
5 / 5
1 Bewertung
  • ca. 12 min.
  • 200° C
  • 190° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
  • 2 el boter gesmolten
  • 1 el suiker
  • 250 g kwark
  • 3 zakjes vanillesuiker
  • 1 biologische sinaasappel, rasp en sap
  • fruit naar keuze, gesneden (bv. kiwi, bramen, frambozen enz)

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 200° C boven-/onderwarmte. Haal het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast.

  2. Stap 2

    Het deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen en met een vork wat gaatjes in de bodem prikken. Het deeg met boter bestrijken en met suiker bestrooien. Een grote circel uit het deeg steken of snijden. Tussendoor het oprijzende deeg 2 tot 3 maal met een vork platdrukken. Na het bakken uit de oven halen en laten afkoelen

  3. Stap 3

    Ondertussen de kwark met vanillesuiker, sinaasappelsap en rasp gladroeren.

  4. Stap 4

    De deegbodem met het kwarkmengsel bestrijken en met het gesneden fruit beleggen. De deegresten ook insmeren en beleggen en als snack eten.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.