Flammkuchen bakken

Wil je graag een flammkuchen bakken, maar heb je nog geen inspiratie voor de toppings? Wij helpen je daar graag bij! Op onze website vind je namelijk meer dan genoeg recepten die je na kunt maken of waar je ideeën uit kunt halen. Met ons verse flammkuchendeeg is het bakken van een flammkuchen uiterst eenvoudig. Je bent hoogstens een kwartier bezig met de voorbereidingen en hoeft de flammkuchen daarna alleen nog maar in de oven te doen. Binnen een mum van tijd zet jij zo een heerlijk gerecht op tafel!

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Wat voor flammkuchen ga jij bakken?

Het flammkuchendeeg van Tante Fanny is geschikt voor zowel zoete als hartige gerechten. De heerlijke knapperige bodem is bijvoorbeeld perfect te combineren met peren en cranberries of met kersen en marsepein, maar ook met geitenkaas en chorizo of met pompoen. Welke flammkuchen je ook gaat bakken, het wordt hoe dan ook smullen. Mocht je net wat te veel hebben gemaakt, kun je de flammkuchen bewaren in de koelkast en deze de volgende dag verder opeten.

Koop jouw flammkuchendeeg in de winkel

Kun je niet meer wachten en wil je het liefst zo snel mogelijk een flammkuchen bakken? Ontdek dan snel via de store locator in welke dichtstbijzijnde winkel je het flammkuchendeeg van Tante Fanny kunt kopen. Wij zijn benieuwd wat voor creatie jij met ons deeg gaat maken! Heb je vragen over een recept of over onze producten? Stel je vraag dan gerust via het online contactformulier en wij geven zo spoedig mogelijk antwoord.