Flammkuchen bewaren

Heb je zelf een heerlijke flammkuchen gemaakt, maar krijg je deze niet op en wil je hem daarom het liefst bewaren voor een andere keer? Dat is geen enkel probleem. Je kunt jouw flammkuchen namelijk gewoon bewaren in de koelkast. Een à twee dagen later is de flammkuchen nog prima te eten. Zo geniet je nóg een keer van jouw verrukkelijke baksel!

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Een flammkuchen kan je niet bewaren in de vriezer

Let er wel op dat je een flammkuchen niet kunt bewaren in de vriezer. Het flammkuchendeeg van Tante Fanny is een deeg dat nagist en dat dus zelfs na de productie nog ‘blijft werken’. Het deeg is daardoor helaas niet geschikt voor invriezen. Als je een flammkuchen wilt bakken, is het dus handig dat je goed oplet hoeveel je nodig hebt, zodat je niet te veel koopt. Het is namelijk zonde als je het flammkuchendeeg weg moet gooien.

Recept: flammkuchendriehoekjes met ansjovis - tante Fanny

Maak de lekkerste flammkuchen met onze recepten

Als je van plan bent binnenkort een flammkuchen te maken, dan kun je hiervoor het best ons deeg gebruiken. Ons deeg is namelijk heerlijk knapperig en is geschikt voor zowel zoete als hartige gerechten. Wat voor flammkuchen ga jij op tafel zetten? Voor inspiratie bekijk je onze flammkuchen recepten online. Heb je vragen over ons deeg of over een van de recepten? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen.