Flammkuchen met gerookte zalm en rucola

Flammkuchen met gerookte zalm

en rucola
5 / 5
(2 Beoordelingen)
  • ca. 15 min.
  • 220⁰ C
  • 200⁰ C
  • ca. 5 min.

Ingrediënten voor 1 Flammkuchen

zalm flammkuchen

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier op het bakblik uitrollen. Vouw ca. 1 cm. van het deeg naar binnen en druk het stevig aan.

  3. Stap 3

    Meng de crème fraîche met wat zout en peper en bestrijk tot aan de rand van het deeg.

  4. Stap 4

    Onderin de oven in 15 - 20 min. knapperig bakken.

  5. Stap 5

    De warme Flammkuchen met zalm, mierikswortel en rucola beleggen.

Tipp

Tip: varieer met verschillende gerookte vis, zoals gerookte forel, ingelegde jonge harig of heilbot.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.