Flammkuchen met geitenkaas Tante Fanny

Flammkuchen met geitenkaas

hazelnoten en honing
5 / 5
(4 Beoordelingen)
logo vega
  • 15 - 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 5 min.

Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Flammkuchendeeg 260 g
  • 125 g crème fraîche
  • 140 g geiten Camembert, in dunne plakjes gesneden
  • ½ kleine rode ui, in dunne ringen gesneden
  • 25 g hazelnoten, grof gehakt
  • 1 - 2 el honing

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier op het bakblik uitrollen. Vouw ca. 1 cm. van het deeg naar binnen en druk het stevig aan.

  3. Stap 3

    Crème fraîche tot aan de rand van het deeg bestrijken.

  4. Stap 4

    Met ui en kaas gelijkmatig beleggen en met de noten bestrooien.

  5. Stap 5

    Onderin de oven in 15 - 20 min. knapperig bakken.

  6. Stap 6

    Voor het serveren met honing bedruipen.

Tipp

Tip: er kunnen ook andere kaassoorten en noten worden gebruikt.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.