
Flammkuchen met geitenkaas
hazelnoten en honing
7 Bewertungen

- 15 - 20 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 5 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Flammkuchendeeg 260 g
- 125 g crème fraîche
- 140 g geiten Camembert, in dunne plakjes gesneden
- ½ kleine rode ui, in dunne ringen gesneden
- 25 g hazelnoten, grof gehakt
- 1 - 2 el honing
Gemaakt met

Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
-
Stap 2
Deeg met het meegerolde bakpapier op het bakblik uitrollen. Vouw ca. 1 cm. van het deeg naar binnen en druk het stevig aan.
-
Stap 3
Crème fraîche tot aan de rand van het deeg bestrijken.
-
Stap 4
Met ui en kaas gelijkmatig beleggen en met de noten bestrooien.
-
Stap 5
Onderin de oven in 15 - 20 min. knapperig bakken.
-
Stap 6
Voor het serveren met honing bedruipen.
Tip
Tip: er kunnen ook andere kaassoorten en noten worden gebruikt.