Recept: knapperige flammkuchenringen

4 / 5
(2 Beoordelingen)
vegan label
  • 15 - 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220 ° C boven/-onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier op de bakplaat uitrollen met crème fraîche bestrijken en beleggen met spek en bieslook.

  3. Stap 3

    Deeg vanuit het midden als een boek dubbelvouwen, met water besprenkelen, en de bovenkant bestrooien met maanzaad en sesamzaad.

  4. Stap 4

    Het deeg in 2 cm brede stroken snijden. De deegstroken twisten en als een circel vormen. De uiteinden goed vastdrukken.

  5. Stap 5

    De flammkuchen onderin de oven in 15 - 20 min. krokant afbakken.

Tipp

Tip: in plaats van ringen kun je ook stengels ervan maken. Lekker als fingerfood.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.