Ciabatta Tante Fanny

Ciabatta

0 / 5
(0 Beoordelingen)
vegan label
  • 12 - 15 min.
  • 200° C
  • 190° C
  • ca. 5 min.

Ingrediënten Voor 12 stuks:

  • 1 rol Tante Fanny vers pizzadeeg 400 g.
  • 1 el bloem
Ciabatta van pizzadeeg How To

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 190⁰ C hetelucht voorverwarmen. Deeg direct uit de koelkast bewerken.

  2. Stap 2

    Het deeg in de lengte halveren en in de breedte in zes gelijkmatige stukken snijden. In harmonicavorm opvouwen.

  3. Stap 3

    De randen samendrukken, zodat de uiteinden gesloten zijn.

  4. Stap 4

    De ciabatta met bloem beptuiven en op een met bakpapier bedekt bakblik 12-15 min. in de oven bakken.

Tipp

Tip: Voor het bakken met water bestrijken en met kruiden of zout bestrooien. Voor het opvouwen met een speciale olie bestrijken of met pesto, spek, ham of kaas vullen. Dit recept is ideaal voor de catering!

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.