
Bladerdeeghapjes met kruidig gehakt
1 Bewertung
- ca. 15 min.
- 180° C
- 170° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
voor ca. 28 stuks:
- 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
- 300 g gemengd gehakt
- 1/2 tl cayenne peper
- 1/2 tl curriepoeder
- 1/2 tl paprikapoeder
- zout en peper
- zeezout grof
Gemaakt met

Bereidingswijze
-
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180° C boven-/ onderwarmte en bereid het deeg voor volgens de instructie op de verpakking.
-
Stap 2
Snij het deeg in ca. 28 vierkantjes.
-
Stap 3
Meng het gehakt met alle kruiden door elkaar en verdeel het gehakt over de stukjes bladerdeeg en vouw ze dicht.
-
Stap 4
Druk met een vork de lengte van het deeg dicht en laat de zijkanten open.
-
Stap 5
Smeer de hapjes in met eigeel en bestrooi ze met zeezout en peper.
-
Stap 6
Bak de bladerdeeghapjes in ca. 15 minuten af in het midden van de oven.
Tip
Tip: serveer ze met mosterd of een mosterdsaus van 1 eetlepel mosterd en 1 eetlepel crème fraîche.