bladerdeeghapjes Tante Fanny

Bladerdeeghapjes met kruidig gehakt

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
3 / 5
1 Bewertung
  • ca. 15 min.
  • 180° C
  • 170° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

voor ca. 28 stuks:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180° C boven-/ onderwarmte en bereid het deeg voor volgens de instructie op de verpakking.

  2. Stap 2

    Snij het deeg in ca. 28 vierkantjes.

  3. Stap 3

    Meng het gehakt met alle kruiden door elkaar en verdeel het gehakt over de stukjes bladerdeeg en vouw ze dicht.

  4. Stap 4

    Druk met een vork de lengte van het deeg dicht en laat de zijkanten open.

  5. Stap 5

    Smeer de hapjes in met eigeel en bestrooi ze met zeezout en peper.

  6. Stap 6

    Bak de bladerdeeghapjes in ca. 15 minuten af in het midden van de oven.

Tip

Tip: serveer ze met mosterd of een mosterdsaus van 1 eetlepel mosterd en 1 eetlepel crème fraîche.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.