Quiche met sperziebonen
en gedroogde tomaatjes
2 Bewertungen
- 30 - 35 min.
- 200° C
- 180° C
- ca. 30 min.
Ingrediënten Voor 1 quiche:
- 1 rol Tante Fanny Vers Quiche- en Taartdeeg 300 g
- 300 g sperziebonen, gewassen, 1 min geblancheerd
- 4 eieren
- 200 g zure room
- 1 knoflookteentje geperst
- 200 g feta kaas, gebrokkeld
- 150 g gedroogde tomaten, grof gesneden
- Zout en peper gemalen
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de instructie op de verpakking voorbereiden.
-
Stap 2
Eieren, zure room en knoflook goed mengen. Feta kaas en tomaten toevoegen en met zout en peper op smaak brengen.
-
Stap 3
Deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen en met het bakpapier in de quichevorm leggen. Met het overhangende deeg de rand versterken. Verdeel de helft van de sperziebonen over de bodem.
-
Stap 4
Het mengsel in de vorm gieten en de rest van de sperziebonen in een ster over het mengsel verdelen.
-
Stap 5
Quiche onderin de oven in ca. 30 min. goudbruin bakken.