Quiche met sperziebonen en gedroogde tomaat - Tante Fanny verse degen

Quiche met sperziebonen

en gedroogde tomaatjes
5 / 5
(1 Beoordeling)
vega logo
  • 30 - 35 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 30 min.

Ingrediënten Voor 1 quiche:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de instructie op de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Eieren, zure room en knoflook goed mengen. Feta kaas en tomaten toevoegen en met zout en peper op smaak brengen.

  3. Stap 3

    Deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen en met het bakpapier in de quichevorm leggen. Met het overhangende deeg de rand versterken. Verdeel de helft van de sperziebonen over de bodem.

  4. Stap 4

    Het mengsel in de vorm gieten en de rest van de sperziebonen in een ster over het mengsel verdelen.

  5. Stap 5

    Quiche onderin de oven in ca. 30 min. goudbruin bakken.

Meer passende recepten

Uw beoordeling:

Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.