Tante Fanny vers pizza deeg op rol

De basis van een goede pizza zit ‘m in de bodem. Met het kant-en-klaar vers pizzadeeg van Tante Fanny haal je niet alleen een goede pizzabodem huis, maar ook gemak; rol het kant-en-klaar pizzadeeg uit op de bakplaat, smeer de pizzabodem in met saus en beleg de pizza met jouw favoriete ingrediënten. Het Tante Fanny vers pizzadeeg op rol is verkrijgbaar in 3 varianten en ideaal om in huis te hebben.

Gek op Pizza? Op deze pagina vind je volop inspiratie om jouw lekkerste pizza thuis te maken. Wil je meer weten over de lekkerste bodem van Nederland? Download dan het Gek op Pizza magazine boordevol ideeën en tips om jouw lekkerste pizza gewoon thuis te maken.

Lees het Gek op Pizza Magazine

Links
Rechts

Vers Pizzadeeg “Rustiek”

NIEUW: Vers Pizzadeeg ”Rustiek” met potje saus. Rustiek is een combinatie van speltbloem en volkoren tarwemeel voor een heerlijke ”rustieke” smaak. Het fijngemalen graan zorgt voor een rustieke uitstraling, een volle smaak en een krokante bodem.
Vers deeg opgerold op bakpapier, direct klaar voor gebruik.

Pizzadeeg Rustiek Naar pizzadeeg met saus

Vers Pizzadeeg met tomatensaus

Jouw lievelingspizza smaakt zelfgemaakt nog beter. Met het Tante Fanny Vers Pizzadeeg met potjes saus lukt het altijd. Echte Italiaanse smaak, zoals iedereen het graag heeft met een kruidige Italiaanse pizzasaus. Vers deeg opgerold op bakpapier, direct klaar voor gebruik.

Pizzadeeg tomatensaus Naar pizzadeeg met saus

Vers Spelt-Pizzadeeg

Met dit Tante Fanny Vers Spelt-Pizzadeeg komt de rustieke smaak van 100% speltdeeg uitstekend tot zijn recht. Met een paar verse ingrediënten maak je met dit deeg een heerlijke pizza. Vers deeg opgerold op bakpapier, direct klaar voor gebruik.

Spelt Pizzadeeg Naar Spelt-Pizzadeeg

Vers Pizzadeeg

Jouw lievelingspizza smaakt zelfgemaakt nog beter. Met het Tante Fanny Vers Pizzadeeg lukt het altijd. Echte Italiaanse smaak, zoals het jij het het liefst proeft. Vers deeg opgerold op bakpapier, direct klaar voor gebruik.

pizzadeeg Naar pizzadeeg met saus

Vers pizzadeeg voor de pizzaliefhebber

Een zelfgemaakte pizza met jouw favoriete beleg smaakt toch het allerbest. Met slechts een paar ingrediënten kun je in een mum van tijd genieten van jouw favoriete pizza, of dat nou een pizza Margherita, Maaltijd pizza met spek & gehakt of een Vegan pizza met broccoli en Shiitake is.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ga bijvoorbeeld voor meerdere smaken op 1 pizza. Zo hoef je niet te kiezen tussen die Margherita of pizza Hawaï. Waarmee ga jij jouw pizza beleggen? Doe inspiratie op met onze pizzarecepten.

Onderaan de pagina kun je doorlinken naar al de pizza recepten met kant en klaar pizzadeeg of download het Gek op Pizza Magazine.

 

 

Gek op Pizza? Bak zelf de lekkerste Pizza's met kant en klaar pizzadeeg!

Snel & gemakkelijk vers genieten van meer dan 100 Pizza recepten. Met het vers pizzadeeg op rol heb jouw pizzabodem voor de lekkerste pizza in huis gehaald. Ben je net zo gek op pizza als wij? Laat je dan inspireren door onze pizzarecepten. Tante Fanny heeft 3 verse degen op rol; Pizzakit met potje saus, pizzadeeg zonder potje saus en een spelt-pizzadeeg. Alle pizzabodems kun je varieren. Dus een recept met het pizzadeeg kun je vervangen door een spelt-pizzadeeg.