De lekkerste pizzarecepten in één boek

Wie op zoek is naar de lekkerste pizzarecepten, kan hiervoor het best ons boek vol smaakvolle recepten downloaden. Met pizza kun je veel kanten op. Of je nu een traditionele pizza wilt maken of liever een verrassend recept uitkiest: in beide gevallen haal je inspiratie uit ons boek met pizzarecepten.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Ontdek diverse pizzarecepten uit ons boek

Bij Tante Fanny zijn we gek op pizza. De liefde voor pizza delen we graag met je. Daarom hebben we diverse creatieve pizza ideeën voor je samengesteld in een gratis receptenboekje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vegetarische pizza met pompoen of van pizzabrood met zalm? Kies uit een van onze verse pizzadegen en zet de heerlijkste gerechten of hapjes op tafel. Je hebt bij ons de keuze uit:

Gratis receptenboekjes

Tante Fanny pizza rustiek

Rustieke pizza Diavolo - Tante Fanny

Download een van onze receptenboekjes

Via onze website download je eenvoudig het boek met pizzarecepten, maar wist je dat we ook andere receptenboekjes hebben samengesteld? Zo vind je er bijvoorbeeld ook boekjes met inspiratie voor de feestdagen, bladerdeeghapjes en bijgerechten voor bij een barbecue. Kortom: we bieden meer dan genoeg inspiratie voor iedereen! Heb je vragen over onze producten of recepten? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen.