Pizzarecept vegetarisch

Wil je graag een pizzarecept vinden dat geschikt is voor mensen die vegetarisch eten? Bij Tante Fanny inspireren we je graag op dit gebied. Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden! Met pizza kun je werklijkwaar alle kanten op. Wat dacht je bijvoorbeeld van een klassieke pizza margherita? Of is een vegan pizza met broccoli en shiitake meer wat voor jou? Waar ook jouw keuze naar uitgaat: je geniet in beide gevallen van een heerlijke hap.

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Een pizzarecept vinden voor mensen die vegetarisch eten

Wie vegetarisch eet, kan eenvoudig via onze website een geschikt pizzarecept vinden. Ga daarvoor naar onze recepten en maak gebruik van het filter om jouw favoriete pizza te vinden. Als basis van de pizza gebruik je natuurlijk een van onze degen. Alle pizzadegen van Tante Fanny zijn namelijk volledig vegan, en dus geschikt voor vegetariërs. In elk pizzarecept op onze website staat stap voor stap uitgelegd hoe je het gerecht klaarmaakt. Ook staat erbij hoe lang de pizza in de oven moet en op hoeveel graden de oven moet staan. Het maken van jouw eigen pizza wordt hierdoor kinderwerk!

Gek op Pizza - Tante Fanny vers pizzadeeg op rol- Nieuwsbrief

Recept: vegetarische pizza met pompoen

Haal alle benodigdheden in een winkel bij jou in de buurt

Als je een pizzarecept hebt gevonden dat ook geschikt is voor personen die vegetarisch eten, moet je natuurlijk nog wel de ingrediënten in huis halen. Ons verse pizzadeeg is in vele supermarkten verkrijgbaar, net als de rest van de ingrediënten die je nodig hebt natuurlijk. Gebruik gerust onze store locator om erachter te komen in welke winkels je zoal terechtkunt voor de producten van Tante Fanny!