Recept: vegetarische pizza met pompoen

Recept: vegetarische pizza met pompoen

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
3 / 5
1 Bewertung

Heerlijke pizza met pompoen, mozzarella en pesto. Liever een vegan pizza? Laat dan de mozzarella weg of vervang deze mozzarella door een plantaardige variant.

  • 15 - 20 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten Voor 1 pizza:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen. Het deeg direct uit de koelkast gebruiken.

  2. Stap 2

    Potje tomatensaus met knoflook en salie mengen.

  3. Stap 3

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen en insmeren met de tomatensaus, hierbij ca 1 cm. tot aan de rand vrijhouden. Met pompoen, rode ui en mozzarella beleggen.

  4. Stap 4

    De pizza in het midden van de oven in 10 - 15 min. goudbruin bakken. Na het bakken met met basilicumpesto garneren.

Tip

Voor een vegan variant alleen de mozzarella weglaten.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.