Pizza met Prosciutto en Rucola

Recept: Pizza met Prosciutto

en rucola
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
3.3 / 5
3 Bewertungen
  • ca. 10 - 12 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • 10 min.

Ingrediënten Voor 1 pizza

Pizza met Prosciutto en Parmezaan; stappenfoto

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 220° C boven-/ onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier op de bakplaat uitrollen en met tomatensaus bestrijken. De pizza met de tomatenblokjes en de Parmezaanse kaas beleggen en met oregano, zout en peper op smaak brengen.

  3. Stap 3

    De pizza onderin de oven in 15 - 20 min. afbakken.

  4. Stap 4

    De pizza kort voor het serveren met Prosciutto, Parmezaanse kaas (vlokken of geraspt) en verse rucola bestrooien.

Tip

Tip met kliekjes: gebruik in plaats van Prosciutto een anders soort gedroogde ham of vervang de Parmezaanse kaas voor een restje Hollandse kaas.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.