Recept: BBQ chicken pizza
0 Bewertungen
- 15-20 min.
- 220° C
- 200° C
- ca. 15 min.
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Pizzadeeg 400 g
- 1 eenheid home made pizzasaus
- 150 g maïs, uit blik
- 1/2 rode ui, in dunne partjes gesneden
- 6 el kaas, geraspt
- 1 bol mozzarella, in stukjes
- 1 stuk kipfilet, gekookt en uit elkaar getrokken
- ca. 3 el BBQ saus/ spicy saus voor de kip
Gemaakt met
Bereidingswijze
-
Stap 1
Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken. Met het meegerolde bakpapier direct op het bakblik uitrollen.
-
Stap 2
De saus over de bodem bestrijken en de pizza met de maïs, ui, mozzarella en geraspte kaas beleggen. De kip met de saus mengen en over de pizza verdelen.
-
Stap 3
Onderin de oven in 15-20 min. goudbruin bakken.
-
Stap 4
Na het bakken in de 'gewenste' vorm snijden.