knakworstjes in bladerdeeg - Tante Fanny

Recept: knakworstjes in bladerdeeg met kaas

Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
3 / 5
1 Bewertung
  • 12 - 15 min.
  • 220° C
  • 200° C
  • ca. 15 min.

Ingrediënten:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte. Haal het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast.

  2. Stap 2

    Het deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen en vanaf de breedte in 2 cm. brede stroken snijden.

  3. Stap 3

    De kaas op smaak brengen met peper, zout en paprikapoeder.

  4. Stap 4

    De deegstroken per stuk om een knakworstje draaien. De worstjes op een met bakpapier belegde bakplaat leggen en insmeren met ei en bestrooien met de geraspte kaas.

  5. Stap 5

    De knakworstjes in het midden van de oven in 12 - 15 min. goudbruin bakken.

Tip

Tip: nog lekkerder met een saus van curry of mosterd

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.