Pizza bakken

Vind je het leuk om zelf een pizza te bakken in de oven? Daar geven we je bij Tante Fanny groot gelijk in! Het zelf maken van een pizza is namelijk heel gezellig én lekker. Wie pizza gaat bakken in de oven, kan hiermee alle kanten op. Pizza’s zijn namelijk erg veelzijdig. Er is voor iedereen wel wat wils. Beleg de pizza met jouw favoriete verse ingrediënten en laat deze lekker bakken in de oven. Als dat geen smullen wordt!

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Een pizza bakken met het perfecte deeg

Voor de lekkerste pizza’s gebruik je de degen van Tante Fanny. We hebben verschillende soorten pizzadeeg in ons assortiment. Wil je graag deeg in rechthoekige of in ronde vorm? En ga je het liefst voor klassiek pizzadeeg of ben je ook wel benieuwd naar de knapperige en luchtige bodem van rustiek pizzadeeg? Bovendien kun je een pizzadeeg pakket kopen, waar ook meteen Italiaanse tomatensaus bij verpakt zit. Download ons gratis pizzareceptenboekje, zodat je de lekkerste pizza kunt bakken in jouw eigen oven.

Rustieke pizza Diavolo - Tante Fanny

Pizza met ham en appel - Tante Fanny

Koop jouw deeg in de winkel in de buurt

Het pizzadeeg van Tante Fanny is uitstekend geschikt om pizza mee te bakken. Wist je dat we daarnaast ook allerlei andere soorten degen verkopen, zoals bladerdeeg, filo- en strudeldeeg en taartdeeg? Al onze deegsoorten vind je gewoon in een winkel bij jou in de buurt. Ontdek waar onze producten te koop zijn en snel naar de winkel. Heb je vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.