Pizzadeeg pakket

Een pizzadeeg pakket van Tante Fanny bestaat uit het lekkerste deeg, gecombineerd met klassieke tomatensaus. Het enige wat je nog zelf hoeft te kopen om een verrukkelijke pizza te maken, zijn jouw favoriete toppings. Rol het pizzadeeg uit, smeer de bodem in met tomatensaus, beleg de pizza met verse ingrediënten en doe hem in de oven. Hierna hoef je slechts enkele minuten te wachten en het smullen kan beginnen!

Bekijk onze degen

✔ Bestel het gratis receptenboekje

✔ Overheerlijk vers deeg

✔ Combineer met verse ingrediënten

Heerlijke recepten

Een pizzadeeg pakket naar keuze

Aangezien we bij Tante Fanny twee soorten pizzadeeg produceren, kun je ook beide degen in een pizzadeeg pakket kopen. Ga je voor het klassieke pizzadeeg of wil je liever rustiek pizzadeeg? Voor welk pizzadeeg met tomatensaus je ook kiest: je bent in beide gevallen verzekerd van een heerlijke, knapperige pizzabodem. Heb je per ongeluk te veel deeg gekocht? Dan kun je ook het pizzadeeg bewaren voor bijvoorbeeld een gezellige pizzarette.

spelt pizzadeeg

pizzadeeg Tante Fanny

Bezoek een winkel bij jou in de buurt

Wil je graag een pizzadeeg pakket kopen? Gebruik dan de store locator op onze website om erachter te komen in welke winkel bij jou in de buurt ze ons pizzadeeg pakket verkopen. Bij eventuele vragen over onze producten neem je eenvoudig contact met ons op via het online contactformulier. Wij zullen jouw vragen dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.