Kinderrecept: beertjes van pizzadeeg - Tante Fanny.nl

Recept: beertjes van pizzadeeg

met salami en mozzarella
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
3.8 / 5
5 Bewertungen
  • ca. 20 min.
  • 200° C
  • 180° C
  • ca. 20 min.

Ingrediënten Voor ca 6 pizzaringen:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen. Het deeg volgens de instructie op de verpakking voorbereiden.

  2. Stap 2

    Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Met een ronde steker 6 rondjes uitsteken en uit het restdeeg 12 kleine rondjes steken voor de oren. 2 oren op ieder deegrondje vastdrukken.

  3. Stap 3

    De deegrondjes insmeren met de tomatensaus en beleggen met de salami en de mozzarella. Gebruik per rondje 3 stukjes olijven, 2 voor de ogen en 1 voor de neus. Gebruik de ui voor het vormen van de mond.

  4. Stap 4

    De beertjes in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin bakken. Na het bakken met basilicum garneren.

Tip

Tip: lust je geen olijven, vervang dit dan door stukjes paprika voor het vormen van de ogen en en neus.

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.