Spargelstangen Tante Fanny

Krokante asperges

met Parmaham
Recept beoordelen
Eerste beoordeling:

Om uw rating in te voeren wordt een cookie opgeslagen en het IP-adres als pseudoniem opgeslagen.
Lees en bevestig ons privacybeleid.

Beoordelen
0 / 5
0 Bewertungen
  • 10 - 12 min.
  • 220° C
  • 210° C
  • 15 - 20 min.

Ingrediënten:

voor ca. 26 asperges:

Bereidingswijze

  1. Stap 1

    Verwarm de oven voor op 220° C.

  2. Stap 2

    Haal het bladerdeeg ca. 10 min. voor het verwerken uit de koelkast.

  3. Stap 3

    Kook de verse asperges ca. 5 min. met snufje zout.

  4. Stap 4

    Laat ze afkoelen en goed uitdruipen.

  5. Stap 5

    Rol het bladerdeeg met het meegerolde bakpapier uit op de bakplaat.

  6. Stap 6

    Snijdt het deeg in stroken van 1,5 cm en bestrijk ze met het losgeklopte ei.

  7. Stap 7

    Halveer de plakken Parmaham in de lengte.

  8. Stap 8

    Wikkel de ham om 2 a 3 asperges.

  9. Stap 9

    Rol nu de deegstroken als een spiraal om de asperges met ham.

  10. Stap 10

    Leg de pakketjes op het bakpapier op de bakplaat.

  11. Stap 11

    Bak ze in ca. 10 - 12 min. goudbruin.

Tip

Tip: serveer ze lauw warm!

Meer passende recepten

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.

Psst….ontvang onze maandelijkse thema nieuwsbrief met favoriete recepten direct in je mailbox.